Om oss


Du når oss på telefon : 53695220.
Dersom du vet hvem du skal snakke med, ta gjerne direkte kontakt:


Trond Hansen er Autorisert Regnskapsfører / Partner og daglig leder i 1+1 Regnskap AS.

Han var i 2007 med på å stifte selskapet og har meget god erfaring fra regnskap og revisjon.
Trond har en arbeidskapasitet utenom det vanlige. Han trives svært godt med å kunne jobbe allsidig. Trond holder seg oppdatert på nytt regelverk og bruker kort tid til å sette seg inn i forandringer.
Han setter sin ære i å gjøre det beste for kundene og har som mål at 1+1 Regnskap AS skal være ett regnskapsbyrå der kunden er i fokus.
Trond er løsnings orientert, og tar utfordringer på strak arm. Han har en kunnskap og økonomisk forståelse som overgår de fleste.
Ønsker du å snakke med Trond :
Direktenr : 91 90 68 06

Siv Rikstad : Siv er Personalansvarlig / Partner og har allsidig erfaring fra arbeidslivet. Før hun begynte hos 1+1 Regnskap as drev hun eget firma, dette hadde hun i 10 år.
Siv begynte å jobbe som personalansvarlig i april 2011, og jobbet da mest med lønns- og personalsaker, samt å sikre gode fremforhandlede OTP avtaler for kundene våre. Hun har nå det daglige ansvaret for systemene samt å påse at tidsfrister blir overholdt. Hun har også ansvaret for de ansatte hos 1+1 Regnskap as. Siv har mange kurs både innen økonomi og ledelse.
Ønsker du å snakke med Siv:
Direktenr ; 46 98 41 83

Pål Elde er utdannet Revisor / Partner.
Han har jobbet innen faget siden 1988. Pål har de siste årene jobbet som Økonomiansvarlig for ett større firma i Bergen. Som medarbeider er Pål ett meget god tilskudd. Han har oversikt og ser de små forskjellene. Pål er god på rådgivning samt meget tydelig. Han forklarer deg på en enkel og grei måte hva han vil frem til slik at du som kunde forstår. Pål har ett øye for detaljer og trives godt med hektiske dager.
Om du har utfordringer innen finans/revisjon eller ønsker rådgivning , er Pål den rette.
Pål var med å starte firmaet i 2007, og det er en glede å ha han med som partner.
Ønsker du å snakke med Pål :
Direktenr : 46984184

Marita Strandborg : begynte hos oss i Januar 2012.Hun holder nå ( høst 2016 ) på med siste året på BI innen Regnskap og Administrasjon. Hun vil kombinere jobb hos oss med utdanning.
Marita er konsentrert, nøye og oppdatert. Hun har god oversikt og meget god regnskaps forståelse.
Vi regner med at hun får Autorisasjonen sin sommeren 2017.
Ønsker du å snakke med Marita :
Direkte nr : 46 98 41 78

Anastasia Trædal : Anastasia begynte hos oss i slutten av 2013. Hun er utdannet Administrasjonssekretær og regnskapsmedarbeider.
Anastasia er pliktoppfyllende, hun tar jobben svært alvorlig og gjør sitt ytterste for at det hun leverer fra seg er i følge regelverket. Hun samarbeider godt med sine kunder og er klar for å ta større oppgaver. Anastasia jobber nøyaktig, hun tar gjerne en utfordring, og lærer fort.
Ønsker du å snakke med Anastasia
Direktenr : 46 97 2922

Daniel Hardang: Daniel begynte hos oss i Mars 2015. Han har nesten fullført en treårig utdannelse i Regnskap og Revisjon.Her gjenstår en eksamen.Daniel er nøye og strukturert. Han har god økonomisk forståelse og er analytisk . Ønsker du å snakke med Daniel:
Direktenr: 46 97 29 74

Vikarer:
I tillegg har vi Eyad Sadallah, og Morten Romslo som vikarer.


Alexander Paskal Paulsen :
Alexander begynte hos oss i August 2014. Han har søkt om utdanningspermisjon fra august 2016 til og med desember 2017. Vi regner med å ha han tilbake i begynnelsen på januar 2018.
1+1 REGNSKAP AS
Damsgårdsveien 167
5161 Laksevåg

E-post: post@1pluss1regnskap.no

Telefon:
53 69 52 20